Uusi tuttavuus; SIM DS-mineraalipuhdistus



Saimme testaukseen kotimaisen, Ylöjärveltä kotoisin olevan SIM Sensitiven 
 DS- mineraalipuhdistus-sarjan. 





DS- mineraalipuhdistuksessa valikoidut ainesosat hoitavat ja ravitsevat hiuksiasi puhtaasti, mutta tehokkaasti - laadusta tinkimättä. Tuotteet ovat hajusteettomia ja vegaaneja. Tuotteet ovat dermatologisesti testattuja ja sopivat herkälle iholle.

Epäpuhtaudet hiuspohjassa tarkoittavat normaalia talia ja muotoilutuotteiden jäämiä. Lisäksi hiuksiin kertyy ilman ja veden mukana mineraaleja, kuten rautaa, kuparia, kalsiumia, klooria ja magnesiumia. Hiusväri saattaa muuttua sameaksi ja etenkin vaaleissa hiuksissa saattaa näkyä jopa värjäytymiä. 










Kolmivaiheinen DS-sarja sisältää tehokkaat pesu- ja erikoistuotteet hiusten syväpuhdistukseen.










Toteutimme tuotteiden testauksen
ihanalle mallillemme, Päiville.














Ennen käsittelyä:
Päältäpäin hiuksissa ei näy värjäytymiä. Sävy on hieman kellastunut, mutta onhan edellisestä sävytyksestä jo aikaa.  Hius tuntui hieman karhealta ja vaati ehdottomasti lisää kosteutta. Muotoilutuotteita hiuksissa oli hyvin vähän.











VAIHE 1: syväpuhdistava shampoo
Poistaa tehokkaasti mineraalikertymät, kloorin ja muotoilutuotteiden jäämät hiuksista.
Shampoo on hellävarainen ja parantaa hiusten käsiteltävyyttä. Käyttösuositus 1-4 kertaa kuukaudessa. 

Käyttö: Lisätään kosteisiin hiuksiin, vaahdotetaan ja annetaan vaikuttaa 1-5 minuuttia. Huuhdellaan huolellisesti.

-Tuote tuntui kevyeltä ja vaahtosi hyvin. Shampoon jälkeen hius tuntui pehmeältä, ei lainkaan karkealta tai kuivalta. 








VAIHE 2: Mineraaleja poistava hoitoneste
Jatkaa shampoon aloittamaa puhdistusta tehokkaasti. Elvyttää hiusväriä ja tekee hiuksista kiiltävät. Käyttösuositus 1-2 kertaa kuukaudessa.

Käyttö: Levitä Elixir tasaisesti kaikkialle hiuksiin shampoopesun jälkeen ja anna vaikuttaa 10-30 minuuttia. Hiusten tulee pysyä kosteina koko vaikutusajan. Huuhtele huolellisesti.

-Levityksen jälkeen hiukset tuntuivat liukkailta, mutta tuote kuivatti käsiä.( olisi varmaan hyvä käyttää hanskoja...) Laitoimme Päiville kirkkaan suihkulakin vaikutusajaksi, jottei hiukset pääse kuivumaan.

Annoimme tuotteen vaikuttaa maksimiajan, eli 30 minuuttia.









Vinkki kotiin!

Hoitotuotteita käytettäessä hiuspohjan oma lämpö edesauttaa tuotteiden hoitavia ominaisuuksia. 
Lämpö voi tulla hiuspohjasta itsestään tai ulkoa, kuten esimerkiksi saunassa. Muista kuitenkin antaa hiusten jäähtyä ennen pesua, sillä nopea lämpötilan vaihto saattaa vaurioittaa hiuksia.







VAIHE 3: Mineraaleja poistava hoitoaine
Kevyt koostumus kosteuttaa tehokkaasti latistamatta hiuksia. Tekee hiuksista helpommin käsiteltävät, kimmoisat ja ryhdikkäät. Hiukset tuntuvat pehmeiltä ja täyteläisiltä. Selvittää, silottaa ja antaa kauniin kiillon. Sisältää UV-suojan. 

Käyttö: Lisää pyyhekuiviin hiuksiin, anna vaikuttaa 2- 5 minuuttia ja huuhtele huolellisesti.

- Hoitoaine on koostumukseltaan paksua, mutta levittyi erittäin hyvin. Hiukset tuntuivat erittäin pehmeiltä ja hyväkuntoisiltä huuhtelun jälkeen.





Käsittelyn jälkeen: LOPPUTULOS

Hius on terveen ja hyvinvoivan näköinen. Hius tuntuu pehmeältä ja omaa kauniin kiillon. Sävy on viilentynyt huomattavasti, mistä voimme päätellä, että epäpuhtauksia on lähtenyt.



Vertailua:


Ennen:
Jälkeen:


Hiuksissani mineraaleja??
Suihkuveden mukana voi tulla putkistoon kertyneitä saostumia ja tuoda esimerkiksi raudan makua ja väriä. Raudan tunnistat ruosteenruskeasta väristä saniteettikalusteissa. Hiuksissa suuri rautapitoisuus tuoksuu selkeästi. Suuren kuparipitoisuuden tunnistat wc-kalusteissa vihertävistä läikistä.

Mikäli huomaat tai olet tietoinen, että kotona on mineraalirikasta vettä: muista aina mainita asiasta kampaajallesi!!


Kiitos SIM ja Päivi 💖

1 kommentti:

  1. Minä olen huomannut, että hiukseni ovat menneet huonoon kuntoon. Olen yrittänyt vaihtaa tuotteita, mutta nyt uskon että syynä on meidän vesi. Olisi tarkoitus hankkia vedensuodatin meidän kotitalouteen. Toivottavasti siitä olisi apua. Aivan varmasti tuota kuparia on vedessä. https://jalovesi.fi/vedensuodatuslaitteet/

    VastaaPoista