Syksyn ja alkavan talven muoti




TYTÖT KOULUTTAUTUMASSA !

Muodin saralla meitä motivoi viimeviikolla:
Redken // L´Oréal Academy Helsinki // Jukka Tikkinen
Kiitos antoisasta infoaamusta!





HIUSMUOTI kulkee pukeutumisen rinnalla catwalkeilla ja muotiviikoilla. Mikä on muodissa juuri nyt? Pukeutuminen, hiustyylit ja värit kulkevat aina käsi kädessä. 



www.graziadaily.co.uk

Pukeutuminen
Syksyn muodissa näkyy vahvasti 
erilaiset eläinkuosit. Printtiä yhdistellään myös asusteissa.

Animal printtiä seuraa perässä 
70- luvun lämpimän ruskea sävymaailma. Ruskeiden pehmeää linjaa näkee myös kerros-pukeutumisessa, mikä on yksi syksyn suosituimmista tyyleistä.





www.fashionfilesmag.com

www.sherwin-williams.com











Kerrospukeutumiseen liittyvät vahvasti poolot, neuleet ja ruutukuosit. Skottiruutu on pinnalla syksyn muodissa. Laukut ovat boheemeja tai suurempia käsilaukkuja, joissa vahvoja yksityiskohtia. 80- ja 90- luvun isot olkapäät ja lyhyet mekot palaavat myös muotiin. Kaikilla osa-alueilla nähdään selkeää tekstuuria.


Värit
Syksyn pääväri on Navy blue tummassa 
www.pantone.com

sävyssä ja vaaleassa pastellissa
Neutraalit harmaat ja vaaleat toast- sävyt löytyvät myös syksyn/talven pantone kartalta. Muita värejä ovat mm. kultainen lime, tumma punainen, syksyn vaahtera ja varjostettu kuusikko.




Värit hiuksissa 
Kesän pastellihiusten jälkeen neon pinkki jatkaa 
kulkuaan hiusvärien top-listalla. Pinkille värille 
Kuvat: 
www.marieclaire.
com //getty images
oivallinen malli on napakka polkka.

Punaiset sävyt loistavat voimakkaina, 
hieman kuparisina tai mokan sävyisinä. 
Mokka ja kastanjanruskea väri näkyy 
erityisesti alla olevien näytteli-
ättärien hiuksissa, kuten 
myös muoti.


Dakota Johnsonilla (oik.) otsahiukset ovat muodikkaat, rennot kehykset kasvoilla. Emma Watsonilla (Vas.) on lyhyt micro- otsis ja vaivattomat laineet, mitkä kuvaavat hyvin syksyn hiusmuotia.


Harmaiden hiusten rinnalle on noussut dirty blonde, eli tuhkainen vaalea. Ruusukulta ja harmaa ovat edelleen pinnalla hiusvärien muodissa.


www.popsugar.co.uk /Kristina
Rodulfo


Kuvassa oikealla: laulaja Selena Comez ja jopa 9 tunnin kampaamosession vaatinut dirty blonde. Tosin Selenan hius oli erittäin tumma vaalennus-projektin alkaessa.






www.styledoctors.com 
  Hiustyylit
Syksyn ja talven hiustyylit ovat huolettomia. Märkää wet-lookkia, kuin myös tekstuuria ja suurta volyymia. Kampauksissa eniten näkyy minimalistisia ponnarilettejä.

Catwalkeilla nähdään 50- ja 60- luvun tötteröitä, eli beehive tyyliä. Myös sekaiset nutturat ja hybridinutturat ovat selkeästi muodissa.


Polkassa ja pitkässä hiuksessa nähdään paljon huolettomia laineita ja twistattuja ponnareita. Lyhyissä malleissa suositaan sivujakausta ja micro-otsikset kohottavat suosiotaan. Verhomaiset otsahiukset kasvoilla ovat myös muodikkaat. 

Pääosin voidaan sanoa, että tuleva syksy/talvi on 60-luvun uudelleenelämistä. Vintagea esiintyy kaikilla muodin osa-alueilla. 80-luvulta haetaan vaikutteita kulmikkuudessa ja maskuliinisissa hiusmalleissa. 90- luvulta inspiroivat korut, asusteet ja niiden hohdokkuus.


Toivottavasti pääsit inspiroitumaan ja saamaan ideoita omaan syksyysi !!

Terkuin Roosa



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti