Redken Breakfest kevät / kesä muoti


Vierailimme  Redkenin päämajassa Helsingissä. 
Aamukoulutuksessa kävimme läpi Kouluttaja Jukka Tikkisen kanssa tuoteuutuuksia ja tulevan kevään / kesän muotia. 
Mitkä ovat tulevia muotisävyjä ja trendejä? Mitä katukuvaan kuuluu kuukauden kuluttua?
EN BEIGE 
on sävymaailma, mikä pitää sisällään laajan skaalan puuterisia värejä. Sävyt tuovat ihon hyvin esille ja toimivat klassisissa tyyleissä, kuten beigen ominaislookissa: Trenssi. Viimesyksynä oli vahvasti esillä 70- luku, mikä jatkuu edelleen.Väreihin kuuluvat mm. kermanvalkoinen, puuterinen roosa ja beigen / ruskean eri sävyt. 

Näistä voimakkaimpana meillä liikken sisustuksessa näkyy puuterinen roosa.
BLEACH TREATMENT
pyykkipestyt Denimit ovat olleet pinnalla jo jonkun aikaa ja nyt itse sävy on kevään ja kesän muotivärinä. Neutraalit siniset / beiget toimivat muodissa niin ylä- kuin alaosissa ja asusteissa. Inspiraationa 2000- luvun alun "dirty" denim, eli vahvasti puhkipestyt pinnat. 
Tämän sävymaailman vaatteet ovat keveitä ja housuissa näkyy vahvasti korkeita vyötäröitä. Istuvien prässättyjen housujen rinnalla  paperipussi "paperbag" housut, joissa korkeat vyötäröt. Vyötäröä pyritään korostamaan mahdollisimman paljon.

Oikealla kuvassa katse kohdistuu selkeästi vyötäröön.
CRAFT WORK
DIY ja käsityöt tulevat valtavalla voimalla. Käsityöfiilis näkyy vaatteissa ja asusteissa 70-luvun ajatuksella. Kutominen ja virkkaus luovat kevään ja kesän trendikkäät kuosit ja kankaat. Kalaverkon tapaiset väljät kudokset viestivät kepeyttä ja helppoutta. 

trendin avainsana on läpinäkyvyys, eli "see through"
Kankaissa läpikuultavia ovat pitsit ja mesh. Näitä näkyy 70-luvun maailman lisäksi myös modernissa vaatetuksessa ja asusteissa. 

Silmänkääntäjiä ovat siis hapsut, koristeellisuus ja läpinäkyvyys.


FRUITY SUITING
Voimakkaat, vahvat ja puhuvat värit. Klassiset linjat astetta tiukemmilla linjoilla. Kevät antaa vihreää valoa värien käytölle ja se näkyy! Väreistä erityisesti keltaiset, oranssit ja punaiset, joita inspiroi aurinko. Limen vihreä taas ilakoi elämästä. 

Yllä olevassa kuvassa lukee "but black blazer too", eli ei pidä unohtaa perinteistä mustaa. Mustissa takeissa tärkeintä on hyvin räätälöity istuvuus. Mustissa myös paljon yksityiskohtia.


BOW WOW
Rusettien huumaa 
pienet ja suuret rusetit. Kankaina kepeät sifongit, silkit ja tyllit. Kiiltävät ja ilmavat asut ja asusteet, joissa pallokuvio vahvasti esillä. 


FLORALS AND WILD PRINTS

Viimesyksyn huivikuosit jatkavat muodissa. Kukkakuviot ja erilaiset yksityiskohdat toimivat niin vaatteissa kuin asusteissa. Kevyempi tapa käyttää trendiä on solmia muodikas huivi laukun sivuun. 

ROCK´N ROLL SILHOUETTE
Rokkityyli tuo mustan ja metallinhohdon pienellä säväyksellä blingiä. Vaatteissa ja asusteissa on erityisen vahvat tekstuurit ja kuviot. Todellista foliomeininkiä hopean, peilaavuuden ja kiiltävyyden saralla.
Miehillä rock-tähti meininkiä. Vaatteissa tiukat ja niukat linjat. Naisilla pikkumustat omaavat rock-henkeä unohtamatta koristeellisuutta ja blingiä.Eläinkuosit sopivat hyvin rock-teemaan ja kaikenpituiset tekoturkikset ovat muodikas näky.Pantonen väri- instituutin mukaan vuoden 2019 väri on living coral

Väri tulee kuluvan vuoden aikana näkymään muodissa, sisustuksessa ja teollisuudessa. Erityisesti myös hiuksissa.

Elävän korallin sävy on persikkaan taittuva, pinkihkö flamingon väri.
Cotton SMART Color Swatch Card  
www.pantone.com
Yllä kuvassa muotisävyinä punaiset värit. Selkeästi viileämmät ja violettiin menevät punaiset, hieman kovemmat sävyt.
   


Laulajat Jessie J (vas.)  ja Ellie Goulding omaavat pinkin / persikan hennon pastelliset sävy. 

image
www.marieclaire.com
image
www.marieclaire.com

Vuoden sävyn lisäksi hiusvärejä haetaan muodista. En-beige tyylin sävymaailma kopioituu suoraan hiuksiin. Hiekan, kiven, puuterin je beigen sävyt ovat kevään merkki. Pronssi ja kiiltävät kullat näkyvät asusteissa ja koriste-esineissä.

Muodissa taas 70-luvun ruskean kanssa viihtyy beigen ja sinisen sävyt. Navy blue on edelleen uusi musta. Neutraalit harmaat valtaavat kodin pintoja ja huonekaluja. 

Vaalea toast o sävynä pehmeä beige, kuin juuri sopivasti rapea paahtoleipä.

Viimesyksyn golden lime-sävyn suosio kasvaa entisestään. Uutena vihertävänä sävynä 2017 vuoden pantone-värin innoittamana shaded pruce tekee tuloaan muotivärinä.

              HIUKSET

Ehdottomana hiusvärien lippulaivana seilailee edelleen pastellit kja läpikuultavat sävyt. Pantone- living coral on ajallisesti loistava sävy hiuksille ja inspiroi monia kevään ja kesän hiusvärejä. 

// Reken
70- luvulta edelleen muodissa pehmeät ruskeat, punaisuus ja kupariset punaiset. Näissä väreissä korostetaan kiiltoa entisestään. Oivallinen kevät/kesä look talven viileille balayage-värjäyksille.


Kylmemmistä sävyistä tummat suklaat, toffeet ja tuhkainen dirty blonde. Vaalennetuissa/ raidoitetuissa hiuksissa lämpö alkaa pikkuhiljaa palailla ja muuttua hunajaisempaan suuntaan.


             HIUSTYYLIT

#BigHair Don´t Care
Extravolyymia, kuohkeutta ja ilmavuutta. Kiiltoa ja sileää pintaa


#Topknots #Chignon
Nutturoita niin päällä kuin takaosassa. vähän ja enemmän näkyvissä. Mukana syksystä tutut hybridit eli minimalistiset nutturat/ponnarit.
Muodissa myös hyvin yksinkertaiset ja siloitellut letit. Mitä pienempi ja pidempi letti, sen parempi. 

#Grazy Volume
Kiharat ovat IN niin suurena kuin mahdollista. Korkkiruuvikihara ja afrokihara ovat hiusmuodin aallonharjaa. Kihara on samalla tiukkaa ja stailaus rentoa ja kuohkeaa. Rakenteet voivat olla  hyvinkin erilaisia. #Futurismi
 Lyhyet ja skarpit 80-luvun futuristiset mallit. Leikkuut ja kampaukset poispäin kasvoilta. Lyhyet micro-otsikset ja pitkät niskatukat kasvattavat suosiotaan. Väreissä on sähäkkkyyttä ja liukuvuutta, kun taas koristeissa on slaavilaista tunnelmaa: klipsejä, kukkia ja nauhoja. Yhdessä mustan kanssa nähdään myös blingiä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti