REDKEN TRIBE


Tiimi kouluttautui 12-14.10 Ruotsin maalla...

 Pohjoismaiden suurin REDKEN TRIBE -tapahtuma pidettiin
 Västeråsin STEAM -hotellissa.







Lento Helsingistä kohti Tukholmaa lähti perjantaina kahdeksalta, mikä tarkoitti aikaista lähtöä. Lentokentällä tietysti hiushommia: Sanna kiharteli Roosan hiukset siinä lentoa odotellessa... Saimme mukavaa huomiota kanssamatkustajilta ja samalla pystyimme näyttämään kuinka nopsasti aamulla pystyy kampauksen tekemään kun on loistavat tuotteet ja välineet matkassa mukana!

Mietimme pakkaillessa, että toivottavasti emme unohtaneet mitään. Ei tuo varmaankaan olisi haitannut, vaikka jotain olisi jäänyt matkasta. Samassa hotellissa yöpyi kuitenkin yli 350 Redken parturi-kampaajaa viidestä eri pohjoismaasta! 

Tukholmasta Arlandan lentokentältä matka jatkui bussilla Västeråsiin. Matka meni nopeasti ja kohta olimme jo perillä. Ensivaikutelma Västeråsista oli hyvä. Kaupunki oli hyvin siisti, rauhallinen ja aurinko paistoi.  





Steam- hotellille oli lyhyt kävelymatka. Hotelli on rakennettu vanhaan tehtaaseen, mikä oli vahvasti esillä kaikkialla. Hotelli huokui  New Yorkin loft henkeä, mikä sopi viikonlopun teemaan kuin nenä päähän! Lyhyen lentomatkan jälkeen olimme hypähtäneet keskelle sykkivää Manhattania.. 

    Just like in 5th Avenue NY

    https://www.steamhotel.se/



































Kerkesimme käväistä tutustumassa myös kaupungin keskustaan ihanien kampaajaystäviemme Mervin ja Pauliinan kanssa, jotka olivat saapuneet koulutukseen Vaasasta, missä he luotsaavat
 DaytoDay-liikettä https://www.daytoday.fi/







Illemmalla vierailimme hotellin spa-osastolla, mistä oli hienot näkymät sekä kaupungille, että Mälaren- järvelle.
 



           ------------------------------------------------

Lauantai-aamuna meitä odotti hotellin ravintolassa upea aamiaisbuffee. Tämä on aina yksi reissujen kohokohdista kun pääsee valmiiseen pöytään nauttimaan herkuista ! Ja fiilishän oli ennemmin överit kuin vajarit!















Aurinko paistoi ja fiilis oli mitä mahtavin, aulaan oli kokoontunut iso innostunut joukko odottamaan koulutuksen alkua..
Redken-lavalle astelivat päivän aikana useita maailmankuuluja kouluttajia ja luennoitsijoita. 

Kuvissa alla kouluttaja Adina Doss:
http://adinadoss.com/




Vasemmalla kouluttaja Toby Meyer Britanniasta.
@tobymeyereducation






























Alimmassa kuvassa oikealla tv-host ja illan vetäjä Kakan Hermansson

Saimme nähdä kymmeniä malleja niin hiusten, kuin muodinkin osalta. 

Viikonlopun teema oli pink power!




Mervin ja Pauliinan lisäksi kuvassa Aki ja Maija Salon Bella Pelo:sta Helsingistä.



Illalla kokoonnuimme yhteen illalliselle. Nautimme hyvästä ruoasta, juomasta ja musiikista. Viereisellä videolla viihdyttää laulaja-duo.

Lavalla esiintyi Dj ja saimme katsella Redkenin runway-showta.

Pinkeissä merkeissä juhlinta jatkui pikkutunneille asti. 



        ------------------------------------------------
Sunnuntaina Nautimme uudelleen kattavan aamiaisen. Matka alkoi olla jo loppusuoralla kun lähdimme suunnistamaan kohti linja-auto asemaa. 
Haikein mielin nousimme bussiin, sillä olisi ollut mukavaa jäädä vielä yhdeksi yöksi. Bussimatka Arlandaan meni sutjakasti.  

Lentokentällä poikkesimme herkuttelemaan Starbucksiin. Lyhyen lennon ja vähän pidemmän automatkan jälkeen olimmekin jo kotona.

Pää vieläkin pyörällä kaikesta näkemästämme ja kokemastamme..

Koko pohjolan Redken-heimon tapaamisten tarkoitus on tavata kolleegoita ja kuulla tulevista uutuuksista ja muodista ja jälleen kerran järjestelyt olivat huippuluokkaa!! See you all next year !


                   - Roosa -


























Ei kommentteja:

Lähetä kommentti