ME ITSE

SANNA JA ROOSA
=
HIUSSTUDIO SV // REDKEN LOFT


Ihan ensimmäisenä voisimme kertoa hieman enemmän itsestämme ja liikkeestämme.




Hiusstudio SV on perustettu vuonna 1992. Vuosien varrelle on mahtunut monta muuttoa eri liiketiloihin, mutta nykyisiin ihaniin tiloihin pääsimme muuttamaan syksyllä 2016. 


Liike sijaitsee Forssan keskustassa, Torikeskuksessa, samassa talossa Scandic hotellin kanssa. 








 
   
Tässäkohtaa pitää ehdottomasti mainita rakennuksessa oleva parkkihalli!
 Siellä voit pitää autoasi kampaamokäynnin aikana ja sieltä pääsee suoraan sisäkautta likkeeseemme, mikä on loistojuttu esim. sateisina päivinä. Parkkihallista pääsee liikkeeseen myös hissillä.















" BLACK IS A NEW BLACK"


Olemme REDKEN LOFT-brädikampaamo,
joka näkyy liikkeen sisustuksessa 
ja filosofiassamme. 

Vaikka pidämme mustasta ja valkoisesta,
syntyy käsiemme kautta myös muita värejä 







            Ja sitten hieman meistä itsestämme :





SANNA VUORI 

Moikka kaikille !

Upeaa että olet löytänyt meidät myös  täältä blogin puolelta. Olemme  pikkuhiljaa laajentaneet toimintaamme  myös tänne somen puolelle ja tämä blogi  on mukava väylä kertoa hieman enemmän  myös asioista ja ilmiöistä mitä tässä  ihanassa ammatissamme jatkuvasti  tapahtuu..

Vaikka olenkin jo nähnyt monta  vuosikymmentä erilaisia hiuksia, aina  vaan yllätyn muodin muuttumisesta ja  niistä muistoista mitä hiuksista ja  vaatteista tulee mieleen, iiikkkk !!!!


Voihan kasari sentään.... Todellakin,  aloitin kampaajaksi opiskelut vuonna  1989, siis edellisellä vuosituhannella.  Kohta siis tulee jo kolmekymmentä vuotta täyteen tätä ihanaa ammattia💖💖



Vuodesta -92 olen pyörittänyt Hiusstudiota ja nyt olen saanut rinnalleni Roosan, jonka kanssa olemme loistavasti löytäneet yhteisen sävelen vaikka ikäeroa onkin! Täydennämme toisiamme, sopivasti ikää ja kokemusta ja nuoruuden intoa; ja molempien sydän sykkii samaan musta-valkoiseen tahtiin Redkenille.

Omiin vahvuuksiini kampaajana kuuluu hiusten värjäykset ja leikkaukset. Innolla toteutan muodonmuutoksia, jotta asiakkaat saisivat helpot ja kantajansa näköiset hiukset, joiden kanssa on helppo tulla toimeen jokaisena arkipäivänä.

Kuvia tekemistämme hiuksista ja muutenkin liikkeestä löydät jatkossa myös täältä blogin puolelta sekä tietenkin instasta.
Ollaan yhteyksissä, Sanna 💕




   
ROOSA SALMU
Uusi syksy, uudet kujeet! 

Valmistuin ammattiini viime keväänä. Suoritin opinnot Loimaalla aikuis-puolella monimuoto toteutuksena. Alan valinta tapahtui täysin vahingossa. Pikkuhiljaa havahduin ajatukseen, että hei, täähän on mun juttu.

Hiusstudiolle tepastelin, kun etsin koulun ohelle työssäoppipaikkaa. Siitä se sitten lähti. Elokuun alussa perustin toiminimen ja teen töitä nyt sopimus-yrittäjänä. 

Olen tällainen kaikesta kiinnostunut tyyppi. Pidän valtavasti käsitöistä ja mielikuvitus lentelee usein liiankin moneen suuntaan. Hiuksiin liittyen eniten kiehtovat leikkaukset. 



Kampaukset taas ovat ehdottomasti lempipuuhaani ja harjoitusta syntyy myös "ystävälleni Malli-Marille












Vertaan kampaajan ammattia lumipalloon... 
Kampaajan tietopankki vain kasvaa ja kasvaa. Ammattitaidon kohentuessa lumipallo jäätyy sisältä, eikä enää hajoa osuessaan esteeseen, vaan löytää tien läpi ryteikön. Aina on jotain uutta opittavaa ja sehän juuri tekee tästä ammatista niin mahtavan.

Tapaamistasi odottaen, Roosa 💕



Tässä meidän lyhyt esittely ! Lisää meistä ja meidän tekemisistämme kuulet jatkossakin täältä blogista 💥



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti